Scientix Türkiye Elçileri belli oldu.

Scientix Projesi, Avrupa'da STEM (Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) eğitiminde sorgulamaya, araştırmaya, ürün geliştirmeye, buluş yapmaya dayalı eğitimi Scientix Portalı aracılığıyla yaygınlaştırmayı amaçlayan, öğretmenlere, akademisyenlere, okul yöneticilerine, ailelere ve STEM eğitimi ile ilgilenen tüm kişilere açık bir projedir.

14.02.2022 212

Tüm Avrupa ülkelerinde başarılı STEM faaliyetleri yürüten öğretmenler Scientix Elçiliği eğitimlerine davet edilmektedir. Dahil oldukları eğitim sürecinde başarılı olmaları durumunda ise kendi ülkelerinde STEM faaliyetlerine rehberlik etmek üzere "Scientix Ambassador" unvanı almaktadır.

Okulumuz öğretmenlerinden Nesrin ÖZBABA ULUĞ Scientix Türkiye Elçisi olmaya hak kazanmıştır. Şişli eTwinning İlçe Mentorluğu görevi yanısıra yürüteceği Scientix Elçiliği görevinde kendisine başarılar diliyoruz.

14-02-2022