Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumu

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumu

2020-2021 Eğitim öğretim yılında okulumuzda yürütülen eTwinning projelerinden olan Steamist Projesi Sempozyumda bildiri olarak sunulmak üzere davet edilmiştir.

02.03.2022 557

Konya Valiliği Himayelerinde Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi ve Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Konya Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle "Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumu"nun (UPUES 2022) ikincisi 24-27 Mart 2022 tarihleri arasında yüz yüze ve çevrim içi olarak KONYA Necmettin Erbakan Üniversitesinde düzenlenecektir. Amacı; ülkemizde ve uluslararası platformda yapılan örnek projelerin ve öğretim uygulamalarının bilimsel sonuçlarının paylaşılması, yaygınlaştırılması, öğretmenlerin ve akademisyenlerin proje hazırlama ve uygulama bilgi ve deneyimlerinin paylaşılması olan sempozyumda Erasmus, eTwinning, TÜBİTAK, yerel kalkınma ajansları, Bakanlıklar ve diğer kurum ve kuruluşlarca desteklenen projeler, yerel projeler ile okullarda gerçekleştirilmiş örnek öğretim ve eğitim uygulamalarına yer verilecektir. 

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek "2. Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumu"nda kurucu ortağı okulumuz öğretmenlerinden Nesrin Özbaba Uluğ'un olduğu 2020-2021 eğitim öğretim yılı boyunca bu yılki 4/F sınıfı öğrencileri tarafından yürütülen "Steamist Projesi" de sunulmaya layık görülmüştür. 

02-03-2022